FIAT

Visste du at ca. 90% av alle bobiler i Norge er enten produsert av FIAT eller er basert på Fiat?
Som et FIAT merkeverksted så tar vi alle servicer og reparasjoner på bobiler, største løftebukken tar opp til 7500kg. Vi har et lager med de vanligste deler som byttes, de fleste andre deler får vi tak i på kort tid (med forbehold om deler som er leveringsproblemer på fra fabrikantens side). Her er en egen bobilparkering ute og godt erfarne bilmekanikere som tar godt vare på bobilen.
Er du medlem i Norsk Bobilforening så får du i tillegg rabatter: 5% på arbeid, 10% på verkstedsmateriell og 15% på service og slitedeler (gyldig medlemsbevis må fremvises) eller Norsk Bobil og Caravan Club som gir 10% på deler (gyldig medlemsbevis må fremvises).

Vil du ha en problemfri ferietur med bobilen så er det viktig å følge opp de servicer som står for tur, og har bobilen stått stille en lengre periode så er det viktig å få tatt en sjekk slik at du slipper unødvendige overraskelser.
Er du usikker så er det bare å ringe oss så hjelper vi deg med råd om hva du bør gjøre og eventuelt setter opp time for service eller sjekk av bobilen.

Selv om vi er et FIAT merkeverksted så tar vi service og reparasjon på andre bobil- og varebiler også.
Vær obs på at vi tar ikke det som har med bodelen å gjøre, da må forhandler av bobil kontaktes.

Ta kontakt i dag på telefon 701405544 eller epost post@hjelmebil.no så hjelper vi deg.