Om oss

Hjelme bilservice har dyktige mekanikere med lang erfaring innen de fleste bilmerker, vi er også godkjent verksted til å ha lærlinger, så vi sikrer at fremtidige mekanikere får en grundig opplæring.

Verksmester Per Ove Hjelme startet som bilmekaniker i 1977 og tok fagbrev i 1980.  I 1988 stiftet han Hjelmes Automaskin og i 2001 ble Hjelme Bilservice AS stiftet. Opp gjennom årene har verkstedet vært på flyttefot noen ganger, men ligger nå sentralt i Breivika, nærmere bestem Kalvøyvegen 24, rett ved Tafjord kraftvarme og de 2 lett gjenkjennelige skorsteinene som fungerer som et flott landemerke for de som ikke har vært her før.

Siden vi er en del av Meca kjeden så har vi god tilgang på original-kvalitets deler – eller bedre, og (stort sett alltid) til en lavere pris en originaldeler.
Vi er et verksted som utfører reparasjoner, service og EU-kontroller på både person og bobiler. Mekanikerne våre går jevnlig på kurs for å kunne tilby den beste servicen på de fleste biler, også el-biler.

Vårt lokale, teknisk utstyr, tekniske leder og personale er godkjent av Statens vegvesen og vi kan skilte med godkjenningsmerket.
Vi har godkjenning for kjøretøy opp til 7500kg m/hydraulisk brems unntatt MC, moped og traktor, samt EU-kontroll av kjøretøy opp til 7500kg m/hydraulisk brems

Du har også full garanti- og reklamasjonsrett så du mister du ikke nybilgarantien om du benytter oss (fritt verkstedsvalg)

Vi har hatt det meste av biler innom, utenlandske bobiler, veteranbiler, nye elbiler m.m.

Ring oss på 70145544 eller send epost til post@hjelmebil.no for forespørsler.