Nøkkelinnlevering / Digitalt kundemottak

Det er ikke alltid det er lett å få regnestykket til å gå opp når man både skal være på jobb fra 8-4 og gjerne både levere og hente unger på skole og barnehage. Har man da i tillegg en bil som skal på verksted så er det enda vanskeligere å regnestykket til å gå opp.

For å lette litt i hverdagen til våre kunder så tilbyr vi levering og henting av nøkler direkte til en nøkkelsafe – ShareBox. Dette er et digitalt kundemottak hvor du kan levere nøkler døgnet rundt, og man kan også avtale å få hente nøkler etter reparasjon og service. Da vi ikke sender faktura til privatkunder så løses betalingen ved at man får betaler via klarna. Instrukser er lett tilgjengelig på en skjerm.

Shareboxen er FG-godkjent/EN sertifisert. At den er FG godkjent betyr at den er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjenningsnemd som sikrer en felles standard på sikkerhetsutstyr i Norge. Dette er da et kvalitets stempel som bare godkjente.

Vi ligger bare noen minutters gåtur til bussholdeplass ved Lerstadvegen, og noen ekstra minutter opp til Moa, så transport til/fra er også lett tilgjengelig.